Bytte

Vi tilbyr bytterett i 60 dager på varer som selges til ordinære priser. Varer som derimot selges til redusert pris, gjelder bytteretten kun i 14 dager. Disse vilkårene gjelder også for selskaper og myndigheter. Bytteretten innebærer at du kan levere tilbake varen og velge en annen vare til samme verdi i stedet, om den finnes tilgjengelig på lager (se om den er til salgs i nettbutikken). Før retur må du forsikre deg om at varen er i samme tilstand som en fysisk butikk ville ha akseptert.

Vi anbefaler på det sterkeste at du benytter returfraktseddelen som er vedlagt i pakken din. Kontakt gjerne kundeservice, hvis du ikke har modtaget en forudbetalt returforsendelsesnota og vi sender dig en. Da kan vi enkelt følge pakken din framtil den ankommer lageret vårt. Ved bytte av størrelse betaler du ingenting, det er kostnadsfritt.

Slik BYTTER du varen din (bytte av størrelse):

1. Skriv på pakkseddelen hvilken vare du ønsker å bytte til. Legg pakkseddelen i pakken, sammen med varen som du ønsker å bytte. Ved bytte av størrelse er du IKKE nødt til å returnere varens tilbehør som for eksempel lader, batterier, veske, bruksanvisning og så videre.
2. Benytt den forhåndsbetalte returfraktseddelen som er vedlagt i pakken din eller som du har mottatt fra kundetjenest. Klistre returfraktseddelen på pakken og lever den hos Postnord.
3. Noter gjerne Pakke-ID som står på returfraktseddelen eller ta vare på innleveringskvitteringen, så kan du selv spore returen. Et bytte tar vanligvis 8-12 virkedager fra den dagen du leverte returen, til du mottar den nye pakken.