Om oss:

Vi ønsker vel alle å ha en så smidig og behagelig hverdag som mulig? Noen ganger skal det ikke så mye til for å oppfylle målet og vi prøver å hjelpe til med det.

Siden 2013 har vi spesialisert oss på litiumbatteridrevne varmeklær, varmehansker og varmesåler. Virksomheten holder oss opptatt hele året da vi organiserer alt fra design, utvikling, produksjon, kvalitetssikring til salg av våre produkter. Vår ambisjon er å alltid velge de beste komponentene, da vi lever etter mottoet "et godt produkt selger seg selv". Vi holder prisene nede ved å kjøpe inn alle komponenter i større kvanta fra velvalgte leverandører, som vi vanligvis har samarbeidet med i flere år. For å sikre best mulig komfort og kvalitet, utfører vi og ulike testhus jevnlig strenge kvalitetskontroller av produktene våre, før de endelig når deg.

Som kunde er du i fokus for at DU skal bli mest mulig fornøyd, så ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du tenker på! Vi håper at vårt bidrag vil skape en mer behagelig hverdag, kun for deg!

Vi er også på Facebook og Instagram.

Her er vi: