Angrerett

Vi tilbyr åpne kjøps- og bytterettigheter i 60 dager på varer som selges til ordinære priser. Varer som selges til redusert pris gjelder derimot for åpen kjøp & bytterett kun i 14 dager. Disse vilkårene gjelder også for selskaper og myndigheter. Angrefristen og byttefristen begynner fra den dagen du har mottatt varen. Dersom du vil benytte deg av angre- eller bytteretten din så må IKKE kundeservice kontaktes på forhånd.

Du har rett til å se på varen og prøve den til en viss grad. Angreretten betyr ikke alltid at forbrukeren har den fulle rettigheten til å få hele beløpet for varen tilbakebetalt. Dersom varen tas i bruk og den ikke håndteres forsiktig, lukter røyk/parfyme eller om det er dyrehår på den, forbeholder Bucken Sweden AB seg retten til å trekke en sum fra returbeløpet tilsvarende forringelsen av varens verdi. Ved unntakstilfeller forbeholder Bucken Sweden AB seg retten til å trekke løpende ekstrakostnader som ved siste forekomst ikke ender i en avsluttet avtale. Slike prisfradrag kan være den totale prisen på produktet. For at du skal ha rett til å få det fulle beløpet i retur, må varen være brukt i like liten grad som en fysisk butikk ville ha akseptert den. Angrefristen begynner å løpe den dagen du mottar varen eller en vesentlig del av den. Forbrukeren står for eventuelle returkostnader. Dersom du vil benytte angreretten din, vil vi tilbakebetale summen innen 14 dager fra den dagen vi mottar varen. Tilbakebetalingen til bankkontoen din håndteres automatisk av betalingsleverandøren som du valgte ved kjøpet ditt.

Vi anbefaler på det sterkeste at du benytter returfraktseddelen som er vedlagt i pakken din. Kontakt gjerne kundeservice, hvis du ikke har modtaget en forudbetalt returforsendelsesnota og vi sender dig en. Da kan vi enkelt følge pakken din framtil den ankommer lageret vårt. Du betaler selv for returen. Dersom du angrer kjøpet ditt og benytter vår forhåndsbetalte returfraktseddel, trekkes 79 SEK ved retur i Sverige. Ved retur utenfor Sverige trekkes 150 SEK. Pengene trekkes fra ditt tilgodebeløp for varene som du har returnert. Ved bytte av størrelse betaler du ingenting, det er gratis hvis du endelig beholder varen du bestilte.

Hvis du ønsker å benytte deg av en egen fraktmetode, må returen sendes som BEDRIFTSPAKKE til denne adressen:

Bucken Sweden AB
Simonstorp 3
671 98 Gunnarskog
SWEDEN

Slik RETURNERER du varen din (angrerett ved kjøp):

1. Skriv på pakkseddelen at du ønsker å returnere varen din. Skriv gjerne også grunnen for returen. Legg pakkseddelen i pakken, sammen med varen som du ønsker å returnere.
2. Benytt den forhåndsbetalte returfraktseddelen som er vedlagt i pakken din eller som du har mottatt fra kundetjenest. Klistre returfraktseddelen på pakken og lever den hos Postnord.
3. Noter gjerne Pakke-ID som står på returfraktseddelen eller ta vare på innleveringskvitteringen, så kan du selv spore returen. Et bytte tar vanligvis 5-10 virkedager fra den dagen du leverte returen, til du mottar den nye pakken.