Angrer- & bytterett

Vi tilbyr åpne kjøps- og bytterettigheter i 60 dager på varer som selges til ordinære priser. Varer som selges til redusert pris gjelder derimot for åpen kjøp & bytterett kun i 14 dager. Disse vilkårene gjelder også for selskaper og myndigheter. Angrefristen og byttefristen begynner fra den dagen du har mottatt varen. Dersom du vil benytte deg av angre- eller bytteretten din så må inte kundeservice kontaktes på forhånd.

Du har rett til å se på varen og prøve den til en viss grad. For å få varens fulle beløp i retur, trenger den å være i originalskikk og fri for skader, smuss og lukt. Hvis den returnerte varen trenger å gjenopprettes med en maskinvask, trekker vi 100 NOK. Hvis varen har mindre bruksspor som ikke kan gjenopprettes, trekker vi 30% av vareverdien. Hvis varen har kraftige bruksspor, er skadet, eller har en personlig preg (som for eksempel klipte varmesåler) kan prisavdraget utgjøre hele vareverdien. Vi forbeholder oss retten til i unntaksfall også å gjøre avdrag for påløpte ekstrakostnader, som for eksempel fraktkostnader som vi informerte om før kjøpet.

Vi anbefaler på det sterkeste at du benytter returfraktseddelen som er vedlagt i pakken din. Kontakt gjerne kundetjenest, hvis du ikke har mottatt en forhåndsbetalt returfraktseddel og vi sender deg en. Da kan vi enkelt følge pakken din fram til den ankommer lageret vårt.

Du betaler selv for returen. Dersom du angrer kjøpet ditt og benytter vår forhåndsbetalte returfraktseddel, trekkes 79 NOK ved retur i Sverige. Ved retur utenfor Sverige trekkes 150 NOK.

Ved størrelsesendring på en lignende vare betaler du ingenting hvis du til slutt beholder varen din. Hvis du ETTER en størrelsesendring angrer på kjøpet av produktet ditt, trekker vi 150 NOK per gjennomført størrelsesendring i Sverige. Ved størrelsesendring utenfor Sverige trekkes 300 NOK. Pengene trekkes fra ditt tilgodebeløp for varene som du har returnert.

Hvis du ønsker å benytte deg av en egen fraktmetode, må returen sendes som BEDRIFTSPAKKE til denne adressen:
Bucken Sweden AB
Simonstorp 3
671 98 Gunnarskog
SWEDEN

Slik utfører du en STØRRELSESENDRING på varen din:

1. Skriv på pakkseddelen hvilken størrelse du ønsker å bytte til. Legg pakkseddelen i pakken, sammen med varen som du ønsker å bytte. Ved bytte av størrelse er du IKKE nødt til å returnere varens tilbehør som for eksempel lader, batterier, veske, bruksanvisning og så videre slik at pakken blir så liten og lett som mulig.
2. Benytt den forhåndsbetalte returfraktseddelen som er vedlagt i pakken din eller som du har mottatt fra kundetjenest. Klistre returfraktseddelen på pakken og lever den hos Postnord.
3. Noter gjerne Pakke-ID som står på returfraktseddelen eller ta vare på innleveringskvitteringen, så kan du selv spore returen. Et bytte tar vanligvis 8-12 virkedager fra den dagen du leverte returen, til du mottar den nye pakken.

Slik KANSELLERER du kjøpet:

1. Skriv på pakkseddelen at du ønsker å returnere varen din. Skriv gjerne også grunnen for returen. Legg pakkseddelen i pakken, sammen med varen som du ønsker å returnere.
2. Benytt den forhåndsbetalte returfraktseddelen som er vedlagt i pakken din eller som du har mottatt fra kundetjenest. Klistre returfraktseddelen på pakken og lever den hos Postnord.
3. Noter gjerne Pakke-ID som står på returfraktseddelen eller ta vare på innleveringskvitteringen, så kan du selv spore returen. Et bytte tar vanligvis 5-10 virkedager fra den dagen du leverte returen, til du mottar den nye pakken.