Angrer- & bytterett

Vi tilbyr åpne kjøps- og bytterettigheter i 60 dager på varer som selges til ordinære priser. Varer som selges til redusert pris gjelder derimot for åpen kjøp & bytterett kun i 14 dager. Disse vilkårene gjelder også for selskaper og myndigheter. Angrefristen og byttefristen begynner fra den dagen du har mottatt varen. Dersom du vil benytte deg av angre- eller bytteretten din så må inte kundeservice kontaktes på forhånd.

Du har rett til å se på varen og prøve den til en viss grad. Angreretten betyr ikke alltid at forbrukeren har den fulle rettigheten til å få hele beløpet for varen tilbakebetalt. Dersom varen tas i bruk og den ikke håndteres forsiktig, lukter røyk/parfyme eller om det er dyrehår på den, forbeholder vi oss retten til å trekke en sum fra returbeløpet tilsvarende forringelsen av varens verdi. Skal vi gjennomføre tekstilvask trekker vi 100 NOK. Vi kan ikke kjøpe tilbake brukte varmesåler eller varmesokker av hygienegrunner. Ved unntakstilfeller forbeholder vi oss retten til å trekke løpende ekstrakostnader som ved siste forekomst ikke ender i en avsluttet avtale. Slike prisfradrag kan være den totale prisen på produktet. For at du skal ha rett til å få det fulle beløpet i retur, må varen være brukt i like liten grad som en fysisk butikk ville ha akseptert den. Dersom du vil benytte angreretten din, vil vi tilbakebetale summen innen 14 dager fra den dagen vi mottar varen. Tilbakebetalingen til bankkontoen din håndteres automatisk av betalingsleverandøren som du valgte ved kjøpet ditt.

Vi anbefaler på det sterkeste at du benytter returfraktseddelen som er vedlagt i pakken din. Kontakt gjerne kundetjenest, hvis du ikke har mottatt en forhåndsbetalt returfraktseddel og vi sender deg en. Da kan vi enkelt følge pakken din fram til den ankommer lageret vårt.

Du betaler selv for returen. Dersom du angrer kjøpet ditt og benytter vår forhåndsbetalte returfraktseddel, trekkes 79 NOK ved retur i Sverige. Ved retur utenfor Sverige trekkes 150 NOK.

Ved størrelsesendring på en lignende vare betaler du ingenting hvis du til slutt beholder varen din. Hvis du ETTER en størrelsesendring angrer på kjøpet av produktet ditt, trekker vi 150 NOK per gjennomført størrelsesendring i Sverige. Ved størrelsesendring utenfor Sverige trekkes 300 NOK. Pengene trekkes fra ditt tilgodebeløp for varene som du har returnert.

Hvis du ønsker å benytte deg av en egen fraktmetode, må returen sendes som BEDRIFTSPAKKE til denne adressen:
Bucken Sweden AB
Simonstorp 3
671 98 Gunnarskog
SWEDEN

Slik utfører du en STØRRELSESENDRING på varen din:

1. Skriv på pakkseddelen hvilken størrelse du ønsker å bytte til. Legg pakkseddelen i pakken, sammen med varen som du ønsker å bytte. Ved bytte av størrelse er du IKKE nødt til å returnere varens tilbehør som for eksempel lader, batterier, veske, bruksanvisning og så videre slik at pakken blir så liten og lett som mulig.
2. Benytt den forhåndsbetalte returfraktseddelen som er vedlagt i pakken din eller som du har mottatt fra kundetjenest. Klistre returfraktseddelen på pakken og lever den hos Postnord.
3. Noter gjerne Pakke-ID som står på returfraktseddelen eller ta vare på innleveringskvitteringen, så kan du selv spore returen. Et bytte tar vanligvis 8-12 virkedager fra den dagen du leverte returen, til du mottar den nye pakken.

Slik KANSELLERER du kjøpet:

1. Skriv på pakkseddelen at du ønsker å returnere varen din. Skriv gjerne også grunnen for returen. Legg pakkseddelen i pakken, sammen med varen som du ønsker å returnere.
2. Benytt den forhåndsbetalte returfraktseddelen som er vedlagt i pakken din eller som du har mottatt fra kundetjenest. Klistre returfraktseddelen på pakken og lever den hos Postnord.
3. Noter gjerne Pakke-ID som står på returfraktseddelen eller ta vare på innleveringskvitteringen, så kan du selv spore returen. Et bytte tar vanligvis 5-10 virkedager fra den dagen du leverte returen, til du mottar den nye pakken.